Fri frakt över 700 kr, standardfrakt 63 kr (gäller privatpersoner). För företag klicka här.Köp och leveransvillkor

Frakt

Fraktavgiften ser du i kassan innan du bekräftar ditt köp. Vi skickar med DHL till närmsta utlämningsställe. 

DHL 1-6 kg: 63 kr.
DHL mer än 7 kg: 80 kr.

FRI FRAKT på beställningar över 700 kr (endast privatpersoner)

Företagsbeställningar skickas med DHL direkt till leveransadressen.

Fraktkostnaden skickas på faktura till angiven adress.

 

Mängdrabatt på ordinarie pris

Rabattkoder anges i steg 2, när du checkar ut din beställning i kassan. Ange först din adress och klicka dig vidare, så får du möjlighet att ange rabattkoden. Rabatten gäller på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

Betalningssätt

Beställningar från 700 kr (fraktfritt)
Vi skickar din beställning så snart vi har mottagit din betalning  Du får kvittot tillsammans med dina varor. Du kan betala antingen med Betalkort, PayPal eller via bankgiro.

Paypal
Via Paypal kan du betala med Visakort, Mastercard och de andra vanliga korten. Du behöver inte ha något konto hos Paypal. Ange ordernumret som meddelande

Bankgiro
Vårt bankgiro är 5979-0154 Yogabutiken - Balanspunkten. Ange ordernumret som meddelande 

Beställningar under 700 kr
Vid beställningar för under 700 kr, har du möjlighet att vänta med betalningen. Du får en faktura tillsammans med din beställning. Fakturans förfallodatum är 10 dagar efter leveransdagen.

Moms på 25% ingår på allt material. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Leveranstid

När beställningen är gjord kommer en orderbekräftelse med mail. Inom 2-3 dagar skickar vi din beställning och ett mail om detta skickas till dig. Om vi inte skickar sändningen till dig inom en vecka kommer vi kontakta dig. Om din beställning är brådskande, hör gärna av dig så gör vi vad vi kan.

Längre leveranstid under sommar och storhelger.

Avtal

För att ingå i ett avtal med Yogabutiken-Balanspunkten skall man vara över 18 år. Detta för att Yogabutiken-Balanspunkten tar särskild hänsyn till skydd för underåriga enligt gällande regler för distans- och hemförsäljnings-lagen. 

Vid eventuell tvist kommer Yogabutiken - Balanspunkten att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Färg och material

Vi försöker alltid beskriva produkterna på bästa sätt men olika skärmar återger färger olika. Därför kan vi inte garantera att den färg som du ser på din skärm motsvarar färgen på produkten till 100 %. Du är alltid välkommen att ringa eller maila om du har frågor inför en beställning.

Byten & returer

På Yogabutiken - Balanspunkten vill vi självklart att ni skall vara mer än nöjda med er vara. Därför ger vi er alltid öppet köp i 7 dagar från utlämningsdagen.

Vid en eventuell retur skall varan komma till oss i sitt originalskick, det vill säga oanvänd och oskadad.

Varor som skickas tillbaka till oss skall packas som de mottogs och skickas till: Yogabutiken - Balanspunkten, Korsgatan 3, 411 16 Göteborg. Frankera enligt portotabell. Vi löser inte ut returer på grund av för lågt eller inget porto.

Kontakta oss på email: yogabutiken@balanspunkten.nu innan ni skickar en retur.

 

Ej utlösta paket

För paket som inte blivit utlösta förbehåller sig Yogabutiken - Balanspunkten rätten att debitera en avgift på 500 SEK för de kostnader som expedieringen orsakat oss.
 Outlösta paket omfattas normalt inte av ångerrätten.